Merry Design - en dröm som blivit verklighet

Merry Design - Gabriella Andén

Jag som driver Merry Design heter Gabriella och hela mitt liv har jag varit omgiven av tyger och sömnad. I princip alla kvinnor i min släkt har haft något med sömnad att göra och på senare år har det även framstått att jag också skulle ha det. Så för ett par år sedan beslöt jag mig för att göra slag i saken och verkligen satsa på min sömnad. I samband med detta började jag gå kurser inom sömnad och sömnadsdesign, såsom exempel mönsterkonstruktion. Jag har också gått textillinjen och projektåret på önnestad Folkhögskola.

Sytt har jag gjort ända sedan barnsben och mina egna kläder har jag sytt sedan länge. Så småningom började jag sy åt andra också, men har efterhand insett att jag ville göra det mera regelbundet och så var Merry Design igång.

Kanske har du också en dröm om ett speciellt plagg? En brudklänning som du alltid har vetat hur den skall se ut när väl den stora dagen kommer? En speciell balklänning? Eller drömmer du om att få ett plagg som faktiskt sitter bra? Eller vill du bara ha ett helt unikt plagg?

© 2015 MerryDesign.se, Uardvägen 56D, 22471 Lund, 0736-129885, info@merrydesign.se