Brudkläder

Hannas brudklänningsedd från sidan

Att få vara med och sy just din brudklänning är något som jag tar som en stor ära! Bröllopsdagen är förhoppningsvis varje gift kvinnas lyckligaste dag! Eller i varje fall en av dem. Förmodligen har hon aldrig varit vackrare! Kanske är det något hon dessutom har funderat på i många år innan själva bröllopsplaneringen började. För andra kanske den är mindre viktig och inte riktigt så noga planerad. Hur det än är så är det viktigt att klänningen är precis så som man vill ha den. Tillsammans arbetar vi fram en klänning som blir efter dina önskemål. Mitt råd till dig om du inte redan vet precis hur du vill ha den, titta runt i butiker, på nätet och i tidningar och böcker. Sedan tar du med dig dina idéer till mig och tillsammans fogar vi ihop den till en klänning.

Kanske har du en idé om tema för t.ex. tärnor och näbbars klänningar också? även andra gäster kanske behöver kläder. Om ni är ute i god tid kan jag ordna allt på ett bräde till ett bra pris.

När du måttbeställer en klänning är det viktigt att tänka på att man inte kan ändra en klänning hur mycket som helst när man har kommit en bit i sömnadsprocessen. Många blivande brudar vill naturligtvis vara så vackra som möjligt på sin bröllopsdag och för en del innefattar det diverse dieter för att gå ner de där sista förargliga kilona. Berätta gärna om du har sådana planer när vi börjar planera för sömnaden av din klänning, så tar vi med det i beräkningen.

Bilder på brudklänningar som sytts av Merry Design

© 2015 MerryDesign.se, Uardvägen 56D, 22471 Lund, 0736-129885, info@merrydesign.se