Beställning och sömnad

  1. Du har en idé på vad för plagg du vill ha och vi träffas och diskuterar igenom vad jag kan göra. Vid behov skissar jag upp en skiss och räknar tygåtgång och hur lång tid det skulle ta. Du får ett bestämt pris med dig hem.
  2. Du köper själv tyg och material. I vissa fall kan jag köpa tråd och andra tillbehör. I så fall tillkommer dessa utlägg på slutnotan.
  3. Innan jag börjar arbetet sätter du in 1/3 av totalkostnaden på mitt bankgiro. Dessa pengar fungerar som en handpenning och skulle köpet av någon anledning hävas eller plagget inte hämtas, betalas dessa pengar INTE tillbaka.
  4. Du levererar material och jag börjar arbetet och vi bestämmer tid för första provningen. När den har skett ser vi om vi behöver träffas för fler provningar eller om vi kan bestämma definitivt leveransdatum.
  5. Vid avhämtning av plagget skall resterande betalning (2/3 av totalkostnaden + ev. utlägg) vara mig tillhanda. OBS! Inga plagg levereras utan fullständig betalning.

Plaggen sys i en rökfri miljö, men däremot har jag en liten hund. Säg därför till om du är allergisk eller rädd för hundar.

© 2015 MerryDesign.se, Uardvägen 56D, 22471 Lund, 0736-129885, info@merrydesign.se